Persoonlijke ontwikkeling en groei, mezelf een resetdag gunnen, gelijkgestemden ontmoeten, meer verdieping in mijn readen. Daarom ben ik OHW gaan volgen.

Persoonlijke ontwikkeling en groei, mezelf een resetdag gunnen, gelijkgestemden ontmoeten, meer verdieping in mijn readen. Daarom ben ik OHW gaan volgen.

Naast de live dag besteed ik nog twee uur aan de opleiding, maar het kan meer natuurlijk als je meer oefent. OHW levert me heel veel op; ik ga altijd weer opgeruimder en lichter naar huis. De inzichten tijdens de live dag en het huiswerk helpen enorm; dit werkt in op een dieper niveau dan alleen het brein. Grotere veranderingen in mijn leven zijn bijvoorbeeld, dat de trek in zoetigheid volledig is verdwenen na een oefening waarin ik onderzocht waar de verslaving in chocola vandaan kwam. Het bleek troost eten, en ik kon zelf zien waar het ooit was ontstaan. Door op dat niveau waar te nemen veranderde het diepgaand en als vanzelf.

Verder: op eigen benen staan, steviger, opgeruimder, meer zelfkennis, meer verbinding met intuïtie, meer vrij en blij. Juist ook na verloop van tijd kun je terugkijken en de veranderingen opmerken. Als je ergens middenin zit merk je het niet, pas als je ergens uit bent zie je het verschil. Daardoor is het fijn dat het een langere opleiding is. Telkens weer gevoed worden en bezig zijn met je ontwikkeling is een cadeau.

Voor eenieder die twijfelt of hij of zij de opleiding zou moeten volgen zeg ik:
Doen! Gun jezelf het! Ga het aan, een cadeau voor jezelf!

Een fijne jaaropleiding gegeven door heel, heel integere mensen. ik rijd er graag voor van Groningen naar Bergen. Het is het volledig waard/niet in geld uit te drukken, en brengt diepgaande verandering in je leven. Maar; je haalt eruit wat je erin stopt, hoe dieper je wilt en kunt gaan, hoe meer er opgeruimd wordt en hoe vrijer je daarna bent.

Ik ben zo blij hoe ik jullie ’toevallig’ ontdekt hebt en dat ik de driejarige opleiding ben gaan volgen. Juist in deze tijd is een fijne groep gelijkgestemden zo steunend en waardevol om zo makkelijker dicht bij jezelf en in je kracht te blijven. Wat ook fijn is; de andere groepsleden kunnen vragen om inzichten als je ergens tegen aan loopt in je dagelijks leven. ook kun je jezelf readen als het nodig is, erg fijn. (Symone)

Vergelijkbare berichten