OHW geeft mij voeding voor de ziel.

OHW geeft mij voeding voor de ziel.

Ik merk dat wat we op de opleidingsdagen doen me helpt mezelf meer te ankeren en dat ik makkelijker bij een stille vredige plek in mijzelf kom. In het dagelijks leven kan ik daardoor makkelijker mijn gedachten en emoties zien, en verdwijn ik daar minder in. De opleiding heeft me ook een bedding gegeven om het leven in een breder perspectief te zien en ruimte gegeven om mijn gevoelige kant verder te onderzoeken.

En ik vertel er vaak bij dat ik jullie, als begeleiders, ervaar als mensen met beide benen op de grond, in het hier en nu. Dat vind ik heel prettig.

Dankjewel Jeanine en Ruben, voor deze bijzondere reis van de afgelopen jaren, voor jullie helderheid, delen en grote betrokkenheid. (Merel)

Vergelijkbare berichten