Bij Fossus vertelde Ruben mij over de opleiding. Voelde eigenlijk gelijk een ‘ja’, ook bij het zien van de afbeelding op het magneetje.

Bij Fossus vertelde Ruben mij over de opleiding. Voelde eigenlijk gelijk een ‘ja’, ook bij het zien van de afbeelding op het magneetje.

De laatste jaren is voor mij een reis in persoonlijke ontwikkeling en het mooie is dat elementen tijdens de OHW-dag vaak aansluiten op wat ik eerder heb meegemaakt, of dat er dingen gebeuren die weer aansluiten op de OHW-dag. Het geeft mooie inzichten, triggert processen en biedt verdieping in lopende processen. Het helpt me mijn intuïtie te versterken. En dit alles met een heel fijne energie, gevoel van verbinding, plezier en magische ervaringen.

Het is een verrijking in/van je leven, die ik iedereen zou gunnen.

Ik vind jullie, Ruben en Jeanine, zo’n mooie combinatie in het geven van de opleiding. Zo fijn hoe jullie een liefdevolle, veilige setting bieden voor mooie diepe ervaringen en confrontaties met oude stukken. Het is smullen van alle mooie informatie die jullie geven en de begeleide meditaties en innerlijke reizen. Alles klopt met elkaar. Dankbaar! (Marieke M)

Vergelijkbare berichten