In 2018 ben ik gestart met de Opleiding Helder Waarnemen. Het was de start van een interessante reis vol met inzichten, overzichten en verschillende emoties die me af en toe uit balans brachten. Maar het was nodig om daar aan te komen waar ik zijn moet.

In 2018 ben ik gestart met de Opleiding Helder Waarnemen. Het was de start van een interessante reis vol met inzichten, overzichten en verschillende emoties die me af en toe uit balans brachten. Maar het was nodig om daar aan te komen waar ik zijn moet.

De opleiding kost me ongeveer een dag per maand. Dit is de cursusdag zelf. Samen met mijn vriendin volg ik deze dag en we komen er speciaal voor uit Groningen. Daarnaast hebben we opdrachten en huiswerk waar we in eigen tempo aan kunnen werken. Dit huiswerk zorgt ervoor dat je ook buiten de cursusdagen aan jezelf blijft werken. Ik ervaar de opleiding, de cursusdagen en het huiswerk als een ‘APK’ voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling waarbij ik steeds weer nieuwe en diepere inzichten en overzichten krijg.

In het dagelijks leven ben ik rustiger en weet ik dat er altijd weer ruimte is voor de ‘APK’ zodat ik sommige ‘dingen’ tot dan kan ‘parkeren’. Als dat niet lukt en het eerder aandacht nodig heeft dan is dat ook goed. Het brengt me niet meer zo uit evenwicht maar juist in evenwicht. Ik ben relaxter, vrolijker, opgeruimder, puurder en dankbaarder dan ooit.

In mijn werk als ‘ondernemer’ en ‘succesvol ondernemen coach’ deed ik al veel dingen op intuïtie. Door het volgen van de opleiding ben ik nog veel meer op intuïtie gaan doen en ‘weet’ en ‘voel’ ik vaak binnen een paar zinnen wat iemand of een bedrijf nodig heeft om verder te groeien.

Ruben en Jeanine zijn engelen en helpende gidsen om je te helpen, te ‘teachen’ en te ‘reachen’ in wat jij nodig hebt. Ze zijn integer en voelen precies aan wat jij en de groep nodig heeft.

Ik zou iedereen willen adviseren om de opleiding te volgen en zichzelf een ‘maandelijkse zelfonderhoud APK’ te gunnen. Mocht je twijfelen of deze opleiding iets voor je is voel je dan vrij om me te bellen. (Martijn van der Tuin 06-411 00 676)

Vergelijkbare berichten