Het helder waarnemen is een wonderlijke ervaring

Ik vind de opbouw van de opleiding erg goed werken. Het geeft je de kans om stap voor stap te groeien en te ontwikkelen. Zelf merk dat ik angsten los heb gelaten en meer vertrouwen ervaar. Het helder waarnemen is een wonderlijke ervaring. Via de oefeningen kom je bij informatie die je zelf nooit had kunnen bedenken. Hierdoor heb ik delen van mezelf weten te omarmen die ik had weggedrukt en heb ik los kunnen laten wat me niet meer dient.

De sfeer tijdens de opleidingsdagen voelt warm en veilig. De bereidheid van iedereen om zich kwetsbaar en open op te stellen werkt aanstekelijk. De huiswerkopdrachten zijn prettig om erbij te hebben. Je kunt zelf bepalen hoe vaak je die doet.

Ruben en Jeanine leven wat ze je leren. Het voelt heel natuurlijk hoe het allemaal verloopt. Daarbij is het contact met de medecursisten fantastisch. Ik heb zo’n lieve en leuke mensen leren kennen. Je bent echt samen op reis. (Walter)

Vergelijkbare berichten