Om minder in mijn hoofd (piekeren) te zitten en meer bij mijn gevoel te kunnen komen ben ik de opleiding gaan volgen. Het geeft me rust ontspanning en veel relativeringsvermogen.

Om minder in mijn hoofd (piekeren) te zitten en meer bij mijn gevoel te kunnen komen ben ik de opleiding gaan volgen. Het geeft me rust ontspanning en veel relativeringsvermogen.

Elke opleidingsdag is weer een cadeautje; het is verassend hoe mooi de ervaringen tijdens de oefeningen zijn en er elke keer op een andere manier invulling aan de dag wordt gegeven.

Wanneer je bereid bent je issues aan te kijken, is de opleiding een onvergetelijke reis op het gebied van ontwikkeling van bewustzijn. Een absolute aanrader als je meer vanuit je kracht én je hart wilt leven.

OHW helpt mij te beseffen wat echt belangrijk is in het leven. Te vertrouwen op wat er is los van elke identificatie. Je bent goed zoals je bent. Tevredenheid in en met het nu. Het leven in het moment kunnen omarmen geeft zoveel vrijheid! (Leonie)

Vergelijkbare berichten