Ik wilde graag mijn intuïtie vergroten en meer bewust worden. Dat komt denk ik neer op mijn verbinding met boven en beneden versterken en mijn impulsen herkennen.

Ik wilde graag mijn intuïtie vergroten en meer bewust worden. Dat komt denk ik neer op mijn verbinding met boven en beneden versterken en mijn impulsen herkennen.

OHW is een opleiding die zeker aan te raden isals je meer te weten wilt komen over jezelf en over wat er in je on(der)bewuste speelt. Er is veel info over de chakra’s en er zijn veel geleide meditaties zodat je veel ontdekt over jezelf en verborgen stukjes in jezelf. Het is fijn om veel met elkaar te oefenen in het readen op diverse thema’s. Ik kon dat ineens zomaar, iets wat ik nooit gedacht had dat ik dat kon. Je bent met gelijkgestemden en dat maakt dat je open kunt zijn naar elkaar over wat je bezig houdt. Dat komt ook doordat Jeanine en Ruben veel oog en liefde hebben voor iedereen en dat maakt dat je je snel thuis voelt. Ik vind het geweldig zoals jullie voor ons zorgen met eten en drinken, met aandacht, met liefde en geduld. Dank jullie wel daarvoor. (Gerrie)

Vergelijkbare berichten