Ik had behoefte aan spirituele voeding en rust. Uit het hoofd en meer vertrouwen op mijn intuïtie/binnenwereld.

Ik had behoefte aan spirituele voeding en rust. Uit het hoofd en meer vertrouwen op mijn intuïtie/binnenwereld.

Naast de opleidingsdag is mijn tijdsinvestering ongeveer twee tot drie uur per maand.

Wat ik ontzettend fijn vind, is dat ik daadwerkelijk meer rust en plezier ervaar. Alsof de mist rondom mijn hoofd wegtrekt. Ik heb het gevoel alsof ik een heel nieuwe taal ben gaan spreken, een taal waar ik mij heel senang bij voel. De taal zat altijd al in mij, maar nu heb ik de taal leren spreken.

De opleiding geeft helderheid ten aanzien van jezelf en je patronen. Daarnaast zijn de lesdagen ontzettend fijne momenten van samenzijn. Echt iets om naar uit te kijken.

Ik ben ZO blij met de keuze voor deze opleiding!! Ik geniet er enorm van. Dank Dank! (Anke)

Vergelijkbare berichten