Ik ben OHW in het kielzog van Mariette (mijn vrouw) in eerste instantie gaan volgen om een beter inzicht in mezelf te krijgen.

Ik ben OHW in het kielzog van Mariette (mijn vrouw) in eerste instantie gaan volgen om een beter inzicht in mezelf te krijgen.

Ik merk gedurende de afgelopen maanden dat dit zich verbreedt tot een grotere bewustwording niet alleen in mezelf maar ook in relatie tot de anderen en de wereld om me heen. Het voelt als een soort ‘wakker worden’; ik ben me veel meer bewust aan het worden wat er in mijn omgeving gebeurt en tussen de mensen in mijn omgeving. Ik heb altijd gedacht dat readen of helderziendheid iets is voor mensen met een bijzondere gave, en dat blijkt reuze mee te vallen. Als ik het kan, kan de rest het ook.

In mijn dagelijks leven merk ik dat ik opener aan het worden ben naar anderen en mezelf. Dat het niet alleen om waarnemen gaat maar dat de daadwerkelijke relatie met mezelf en met anderen aan het veranderen is. Minder uit de hoogte, minder vanuit de verdediging en vanuit een moeten en meer vanuit gelijkwaardigheid en echte connectie.

OHW is een gedegen en integere training in bewustwording en voor mij in ieder geval een manier om je ‘antenne’ nauwkeuriger en verfijnder af te stemmen op je zelf en op je relatie met anderen. ik zou zelfs zeggen dat het tot transformatie leidt, maar ik vraag me af of mensen dat geloven als je niet zelf door het proces gaat.

Ben erg blij dat ik begonnen aan deze reis met jullie. Ik merk dat OHW versterkend is aan het schemagerichte werk dat ik zelf heb opgepakt sinds het begin van dit jaar. En dat geldt ook andersom. (Paul)

Vergelijkbare berichten